II Torneig Futbol Sala Femení - FemFutbol Ciutat de Vilanova

Publicado el 17-Jul-2017 a las 16:57

ÈXIT EN LA SEGONA EDICIÓ DEL FEMFUTBOL CUITAT DE VILANOVA

Dia rodó el que es va viure el passat dissabte 15 de juliol al CEM Isaac Gálvez, en motiu del II torneig de Futbol Sala Femení organitzat pel Fem Futbol Vilanova CE. La pilota començava a rodar a les 9 en punt, i fins a 8 equips van jugar la fase de grups per aconseguir el màxim de punts possibles. La fase de grups va durar fins a l'hora de dinar, moment en què es va fer una pausa per dinar i determinar els emparellaments pels quarts de final. 

A les 15:00 començaven les fases eliminatòries on els 8 equips participants van lluitar per poder arribar a les semifinals. Un cop jugats els quarts de final, els 4 equips eliminats es van disputar les darreres 4 posicions del torneig, i un cop definides, va arribar el torn als 4 semifinalistes, jugant per aconseguir un lloc a la final. Seguint el mateix guió, els 2 equips que no van aconseguir el passe a la final, van disputar entre ells el 3r i 4rt lloc, per seguir definint l'ordre classificatòri del torneig.

La gran final es va disputar entre "Panini" i "La birra és Bella": la final va començar favorable a "Panini" que s'avançaven amb un gol a l'equador de la final, però "La Birra és Bella" va aconseguir l'empat quan faltaven 3 minuts pel final, fent que la final s'hagués de decidir a penals. La tanda de penalts va ser molt igualada, xutant fins a 6 jugadores de cada equip, i finalment la victòria va caure de banda de "Panini" que revalidava el títol aconseguit l'any anterior. 

L'entrega de premis va comptar amb el premi als 3 primers classificats (Panini, La Birra és Bella i Caminando por la Vida respectivament), a la Millor Jugadora (Nona Navarro de Panini), a la Millor Portera (Noelia Garcia de La Birra és Bella) i a la Màxima Golejadora (Marina Salanova de La Birra és Bella). 

Amb l'entrega de premis de la mà del President del club, concloia el II Torneig de Futbol Sala Femení de Vilanova.

Pròxims Partits

Datapartit
Antica Italia

Ùltims Resultats

DataPartitResult.

FFV TV

Promoció Carnets Soci 2016/2017

GasuirCan_Turkis